دکتر واحدی معاون غذا و دارو دانشگاه با پیامی روز جهانی ایمنی غذا را تبریک گفت

متن پیام بدین شرح است: ایمنی و امنیت غذا موضوع حیاتی است که با توجه به اهمیت آن، هفتم ماه ژوئن روز جهانی ایمنی غذا نامگذاری شده و مناسبت های این روز با هدف ترویج آگاهی عمومی در خصوص شیوه های تولید و توزیع غذای سالم در سراسر جهان، تشویق به همکاری های بین المللی برای مقابله با چالش های ایمنی غذایی، آموزش مصرف کنندگان درباره انتخاب و نگهداری صحیح مواد غذایی، کاهش خطرات ناشی از آلودگی های شیمیایی و میکروبی در زنجیره غذایی، حمایت از سیاست گذاری های مؤثر برای تضمین ایمنی غذا در کشورهای در حال توسعه و با تأکید بر اینکه ایمنی مواد غذایی یک حق و مسئولیت جمعی است و آحاد جامعه باید نقش خود را در آن ایفا کنند برگزار می شود.
امسال شعار روز ملی ایمنی مواد غذایی "سرمایه گزاری برای تولید مبتنی بر دانش" نامیده شده که اهمیت و نقش دانش در کاهش بیماریهای ناشی از غذا، ارائه برنامه ها ریزی های بهتر غذایی و به حداقل رساندن هزینههای مرتبط با غذای ناسالم تأکید دارد.
با توجه به این که تامین غذای سالم برای هر خانواده هم به دولت ها و هم به مردم مرتبط است یکی از مهم ترین اهداف گرامیداشت این روز، افزایش آگاهی در مورد اهمیت علم در پیشگیری، تشخیص و مدیریت خطرات ناشی از غذا در کل زنجیره از تولید تا مصرف و توصیه به تولید و استفاده از غذای سالم است.
comment